Průvodce mikinami: Jaké máme střihy a jak vybrat oversized mikinu

Sprievodca mikinami: Aké máme strihy a ako vybrať oversized mikinu

Naše bavlnené mikiny pre ženy, mužov aj deti majú spoločné precízne ušitie a prémiový materiál: 95% biobavlny sa tu stretáva s 5% elastanu, aby bola látka príjemne pružná. Vo všetkých kategóriách nájdete dva strihy: regular a oversized. Ako medzi nimi vyberať?

 

Regular

Jednoducho môžeme povedať, že regular je základný strih, ktorý je formálnejší a vytvoríte s ním okrem voľnočasových aj elegantné outfity. Švy v hornej časti rukáva sedia presne na rameno, takže cez regular mikinu ľahko oblečiete ďalšie vrstvy, či je to bunda, kabát alebo sako. Všetky naše pravidelné mikiny majú logo v oblasti hrudnej kosti.

Akú veľkosť?

Regular strih vyberajte podľa svojej konfekčnej veľkosti (Máte M? Kupujte M). Pri každom našom produkte nájdete aj tabuľku veľkostí, podľa ktorej sa môžete riadiť.


Dámske regular mikiny s kapucňou aj bez kapucne

Pánske regular mikiny s kapucňou aj bez kapucne

 

Oversized 

Strih oversized je šitý tak, aby pôsobil uvoľnenejšie a ležérnejšie. Môže za to predovšetkým našitie rukávov, ktoré majú švy nižšie pod ramenami. Pretože švy v tomto prípade nepatria na žiadne konkrétne miesto, strih oversized skvele padne skoro každému. Všetky naše oversized mikiny majú logo na ľavej strane hrudníka.

Akú veľkosť?

Ako je jasné z názvu, veľkosť je zámerne väčšia. A ak sa vám uvoľnený oversized štýl páči, ale nechcete mikinu takú veľkú, odporúčame kúpiť o jedno až dve čísla menšie, než je vaša konfekčná veľkosť. V tabuľke veľkostí na stránke produktu nájdete presné rozmery.


Dámske oversized mikiny s kapucňou aj bez kapucne

Pánske regular mikiny s kapucňou aj bez kapucne

Aj deti si môžu vybrať

K mikine z biobavlny jedine tričko z rovnako šetrného a 100% pohodlného materiálu. Prečítajte si, ako vybrať správne basic tričko.

 

Späť na blog