Proč mít v šatníku aspoň dvě basic trička

Prečo mať v šatníku aspoň dve basic tričká

Povedzte nám, kto ste, a my vám povieme, že potrebujete basic tričko. Bez ohľadu na lifestyle, pár padnúcich kvalitných tričiek totiž potrebuje každý. A jedno z nich musí byť biele.



Vaše prvé tričko
Je jedno, či svoje dni trávite v právnickej kancelárii, v posilňovni alebo na cestách. Biele tričko je elegantná klasika, ktorú skombinujete so sakom, svetrom, ľanovými šortkami aj denimom. Nemôžete s ním nič pokaziť, naopak vás zachráni vždy, keď sa vám nebude chcieť vymýšľať originálny look. Zásadné sú jeho „basic parametre“:

  • Nemá potlač, alebo má decentné logo, ktoré neruší výsledný look.
  • Je pohodlné, nikde neškrtí, môžete v ňom v pohode zdvihnúť ruky.
  • Je z kvalitného materiálu, najlepšie z biobavlny. Vďaka tomu sa v ňom toľko nepotíte a aj po mnohých praniach vyzerá ako nové.
  • Má dĺžku k bokom, nie je úplne upnuté, príliš krátke ani oversized (také tričká sú super, ale neplnia univerzálnosť basic kúskov).


Vaše druhé tričko
K bielemu tričku si zvoľte druhé basic tričko podľa seba. Aby bolo naozaj basic, farba by mala zostať ľahko kombinovateľná – to sú spravidla neutrálne farby čierna, biela, šedá a ďalej odtiene, ktoré nachádzame vo veľkom v prírode – zelená, tmavo modrá, varianty krémové a béžové.

Strih si zvoľte viac slim alebo loose, podľa toho, čo radi nosíte, ale pamätajte, že crop top ani príliš oversized tričko nikdy nebudú fungovať univerzálne. Čím viac sa budete blížiť neutrálnej farbe a strihu, tým častejšie a dlhšie tričko znosíte.



Akonáhle nájdete to pravé, držte sa ho
BASIC TIP NA ZÁVER: Keď objavíte tričko, ktoré vám na 100% vyhovuje, nie je od veci si ho nakoniec nakúpiť vo všetkých dostupných farbách.

Potrebujete doplniť basic?
V e-shope ELKA LOUNGE nájdete slim fit, regular a loose fit strihy basic tričiek v niekoľkých farbách. Všetky naše tričká sú z jemnej prémiovej biobavlny, navrhnuté a ušité v SR.
Späť na blog